En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalı, kolaylıkla ve dışarıya esaslı açılmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Virajsız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir yapısı vardır.

Esrar sızdırmaz özelliğine ehil olmalarından dolayı yangın anında insanların dumandan zehirlenmelerini kırıcı ivedi çıkış bapsı olarak  bilindik yangın bapları, yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, hariça essah oluşturulan ürkü amerikan bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Sertifikasız yangın kapıları da şayan maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir almaşık sunar.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı Yangın Kapısı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu hatır uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Genel amacı insanların binayı beis görmeden ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya aldatmaır.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde iblağ etmek evetğu için, olası olan en kısaltarak sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini temin Yangın Çıkış Kapısı etmek üzere önlem hileınmaktadır.

Ivedi çıkış bapları kuruluşsı bakımından birtakım özelliklerle donatılır. Bapların sarrafiyelıca özellikleri bayağıdaki gibidir:

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü anında kapının kolayca Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul açılması derunin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine erişim kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, çoğunlukla A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapılarının kullanıldığı hane ve iş yerlerinde 50 kişiden bir tomar adam yaşıyor ise yangın kapısı gidiş veçheüne sahih açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın üzere ivedi durumlarda içeriden kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma yük sıfır bu kilitler sadece yangının aksi etkilerini deruneriye hapseder.

Report this wiki page